Cornbread

Betyg 4.4 av 5.90 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Cornbread

Cornbread är ett måste på thanksgivingmiddagen men passar även bra till heta grytor. Brödet praktiskt taget smälter i munnen och sötman kompletterar salta och heta rätter otroligt bra! Brödet bakas med bland annat filmjölk, majsmjöl och socker.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Cornbread

Ingredienser

6 portioner
125 g smör + lite till formen
1 1/2 dl socker
2 ägg
2 1/2 dl lättfil
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 dl majsmjöl
1 tsk salt

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

10 st
  • I listan står inget om ägg men i instruktionerna hänvisas till ägg. Otydligt recept, men jag chansar 🙂

    Carina

  • På tok för sött! Kändes mer som sockerkaka än bröd.

    Caroline

  • Så fruktansvärt gott. Tack Moa D.T. i Lund för att jag fick smaka.

    Susanne

Testa liknande recept

  • Matmuffins med feta & aprikoser
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Förenklade amerikanska pannkakor
    Betyg 4.1 av 5.525 personer har röstat
    Receptet har 56 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mrs Fagans goda russin scones
    Betyg 4.2 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Amerikanska muffins
    Betyg 2.8 av 5.90 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad