Congosallad

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Congosallad

Congosallad är en härligt färgrik och god sallad av blå congo-potatis, salladslökar, zucchini och rättika. Servera salladen med en fräsch dressing av olivolja, vinäger och italiensk salladskrydda.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Congosallad

Ingredienser

4 portioner
750 g blå kongo potatis
2 salladslökar eller purjo (2 salladslökar motsvarar 1 purjo)
1 liten zucchini
1 stor rättika

Dressing

1/2 dl olivolja
1 msk vinäger
2 msk vatten eller vitt vin
salt
svartpeppar
1 tsk italiensk salladskrydda eller dijonsenap
kapris till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blå congo med gravad lax och brynt limesmör
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blå congomos med citron, schalottenlök och örter
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med blå kongopotatis och blåmusslor
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blå congo potatispaté
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm avokadomacka
Betyg 3.5 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rättika med äpple och senapsfrö
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad