Citron- och jordgubbsfloat

0
0
Citron- och jordgubbsfloat

Float är en lite galen, men ofta väldigt god, kombination av glass och någon slags vätska, som saft eller läsk. Här är det mixade jordgubbar och spritsig citronlemonad som står för vätskan. Lägg i vaniljglass i glaset och skeda i dig av det härliga skummet som bildas.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Citron- och jordgubbsfloat

Ingredienser

2 portioner
250 g
frysta jordgubbar
2
kulor vaniljglass
4 dl
citron- saft eller lemonad
1 - 2 dl
mineralvatten

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, alternativt sorbet.
Gör äggfri: välj äggfri glass.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept