Citron- och ingefärste

Gör ditt egna citron- och ingefärste på färsk ingefära, pressad citron och honung. Ingefäran, en nyttig krydda som ska vara inflammationshämmande, ger en härlig doft och en fräsch smak.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Ingredienser
2 portioner
3 dl vatten
ca 1 cm färsk ingefära
pressad citron
honung
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi327 KJ / 78 kCal
Fett0 g
Salt0.01 g
Kolhydrater19 g
Protein0 g
Kommentarer
Jätte bra min dotter älskade det 😁
Anna
2022-10-28Det här var jättegott och hjälpte mot mitt illamående.
Tommy
2022-05-22Obs! Glöm inte att vattnet bör svalna till ca 60 grader innan honungen lägges i. I annat fall försvinner den fina antiseptiska verkan. (Om man dricker det för halsont och förkylnings skull :)
Veronica
2020-01-18