Chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag

Här är en utsökt chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag som är en efterrätt utöver det vanliga och med en magnifik smakkombination. Choklad, jordgubbar och apelsin kan inte bli annat än succé!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag

Ingredienser

4 portioner
150 g  ljus choklad
3 dl  gräddfil
1/2 dl  socker
1/2 dl  rött vin
300 g  jordgubbar
1   skiva rågbröd
2   apelsiner (väl sköljda)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1823 KJ / 436 kCal

Testa liknande recept

Marinerade jordgubbar med citroncrème
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbssylt med lavendel
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddfilspannacotta med apelsin, vanilj och jordgubbsgelé
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbsparfait på maräng med apelsinsås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Jordgubbspaket med limekvarg
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga