Chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag

Här är en utsökt chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag som är en efterrätt utöver det vanliga och med en magnifik smakkombination. Choklad, jordgubbar och apelsin kan inte bli annat än succé!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Chokladkräm med jordgubbar och apelsinlag

Ingredienser

4 portioner
150 g ljus choklad
3 dl gräddfil
1/2 dl socker
1/2 dl rött vin
300 g jordgubbar
1 skiva rågbröd
2 apelsiner (väl sköljda)

Gör så här

00:45:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1823 KJ / 436 kCal

Testa liknande recept

  • Jordgubbssylt med lavendel
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tuttifrutti med vanilj
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad