Chokladdoppat godis

Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chokladdoppat godis

Superenkelt recept på chokladdoppat godis av torkad frukt, flingor, rispuffar, kokos, nötter, popcorn eller vad du känner för att doppa i smält choklad. Täck dina favoritsaker i choklad och låt godiset stelna i kylen. Klart att servera!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Chokladdoppat godis

Ingredienser

undefined
400 g mörk choklad

Gott att doppa i

torkad frukt t ex äppelringar, aprikoser,russin, flingor, rispuffar, kokos, solrosfrön)
nötter
popcorn
corn flakes

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladbräck med frukt
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Panforte med apelsin
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lalehs persiska ris
Betyg 3.1 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt- och nötboll
Betyg 3.4 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glöggjulgodis
Betyg 2.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladpopcorn med kanel och tranbär
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad