Choklad- och pistagerutor

Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Choklad- och pistagerutor

Utsökta små bakverk med en botten av pistagenötter, mandel och utsökt chokladsmet. Dekorera sedan de goda choklad- och pistagerutorna med mandelmassa eller marsipan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Choklad- och pistagerutor

Ingredienser

60 portioner
2 dl pistagenötter (skållade och skalade)
1 dl sötmandel (skållad och skalade)
2 dl florsocker
1 msk vatten
någon droppe grön hushållsfärg

Chokladsmet

175 g mörk blockchoklad
175 ljus blockchoklad
75 g smör

Dekoration

ca 50 g mandelmassa eller marsipan
5 droppar röd hushållsfärg
bakplåtspapper

Gör så här

03:00:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Chokladbräcksrenar
    Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Trefärgad chokladmousse på mandelbotten
    Betyg 3.4 av 5.111 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Fudgegranar
    Betyg 4.6 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rocky road fudge
    Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Trillingnöt
    Betyg 4.5 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chokladdoppade saffranskulor
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad