Chips med kantarelldipp

Chips med hemmagjord dipp är det perfekta snackset till fördrinken. Krämig smetana toppas med gräslök, dill, pepparrot och smörstekta kantareller och lyfter varje chips till nya höjder.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2024

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl chips.
Energi730 KJ / 174 kCal
Fett17 g
Salt0.4 g
Kolhydrater2 g
Protein2 g
Kommentarer
2 stKan man förbereda detta och servera röran kall?
Ann-catrine
Hej Ann-Catrine! Ja, det går väl med allra godast är nog om du värmer svampen lite smått i mikron innan den läggs på. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Kan det funka med matyoghurt/turkisk yoghurt istället för smetana?
Sanna
Hej Sanna! Visst går det men det blir något syrligare bara! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket