Chicken green curry

Bjud på chicken green curry till middag. En enkel och smakfull maträtt där strimlad kycklingfilé först steks för att sedan smaksätts med gröna goda sockerärter och grön curry. En härlig vardagsrätt med thailändska smaker som du servera med nykokta äggnudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2016

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2637 KJ / 629 kCal
Fett18.4 g
Salt2.54 g
Kolhydrater63.4 g
Protein48.9 g

Kommentarer
6 stGott! Numera standard hos oss.
Camilla
Approved av min Thai fru. Hon gillade den väldigt mycket
Morgan
Supergott! Kommer definitivt att göras flera gånger
Carina
Rätten blir godare och smakar mindre av grytbas om man tillsätter en lök. Skala en lök och skär den i fyra klyftor. Skär klyftorna i tunna strimlor och stek tillsammans med morötterna.
Bo arne
Rätt trist i sitt grundutförande. Jag pressade över en halv lime vilket lyfte rätten ordentligt. Inte perfekt men då smakade det åtminstone inte bara grytbas.
Tobias
Mycket gott. Det här kommer jag göra flera gånger.
Ulrica