Chèvrepizza med grönkål

Betyg 4.7 av 5.158 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Chèvrepizza med grönkål

Lyxig pizza som är enkel att göra med färdig smördeg. Bred på crème fraiche och toppa med grönkål, getost och torkade tranbär. Bjud som förrätt eller tilltugg till fördrinken.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Chèvrepizza med grönkål

Ingredienser

6 portioner
1 förp, kyld smördeg (à 250 g)
1 dl crème fraiche
125 g hackad, färsk grönkål
1 msk olivolja
1 krm salt
200 g smulad chèvre (getost)
1/2 dl hackade, torkade tranbär

Gör så här

00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Härligt gott

Helén

2024-12-25

God förrätt på nyårsafton då vi hade grönkål över men modifierade lite, inga tranbär men hackade valnötter som fick gå med i ugnen och sedan ringla honung på.

Maria

2023-12-31

Jättegott! Struntade i tranbären och la till färdigkokta rödbetor.

Linda

2023-10-17

Näringsvärde per portion

Energi1517 KJ / 362 kCal
Fett29 g
Salt0.83 g
Kolhydrater15 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre chaud pesto
Betyg 2.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smördegspizza med chèvre och färska fikon
Betyg 3.7 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvrerulle med fikon
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatflarn med getost och rosmarin
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad