Chèvrefylld lammfilé
Denna chèvrefyllda lammfilé bjuder på fantastiskt goda smakkombinationer och passar utmärkt att servera vid ett festligare tillfälle. Fyll lammfiléerna med getoströran med avokado och basilika, grilla några minuter och servera med kryddig tomatröra.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996
Ingredienser
4 portioner
4 bitar lammfilé (à ca 150 g)
Fyllning
100 g chèvre (getost)
1/2 avokado
2 msk basilika
2 vitlöksklyftor
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Tomatröra
4 tomater
1/2 purjolök
1 msk sesamolja
2 msk sweet chili
1/2 krm spiskummin
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott och enkelt att tillaga. Tomatröran kan man dock skippa, det är så många goda smaker ändå!
Elin
2005-10-17Även jag tog fläskfilé, och eftersom jag inte hade några trästickor så lindade jag bacon runt om och stekte i ugnen - gott!
Karin
2005-04-18Jag hade fläskfile istället för lamm och det blev jättegott iaf!! Rekommenderas varmt!
Maria
2004-12-02