Carnitas på svamp

4
3
Carnitas på svamp

Prova en vegetarisk snabbvariant på mexikanska carnitas där svamp tillagas med öl, apelsin och kryddor och serveras i tortillabröd. Ät gärna med guacamole, picklad lök och massor av koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022

Carnitas på svamp

Ingredienser

4 portioner
500 g ostronskivling
2 msk neutral olja
1 apelsin
1 dl ljust öl
3 msk farinsocker
2 msk japansk soja
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk malen spiskummin
1 tsk torkad oregano
salt

Till servering

8 små tortillabröd
guacamole med ost (se länk i steg 5)
salsa på gurka (se länk i steg 5)
picklad silverlök (se länk i steg 5)
färsk koriander

För alla

Kontrollera noga innehållet i tillbehören.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd och glutenfri öl.


Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Christina

2022-04-25

Nä……..

Lise-lott

2022-03-19

Det var jättegott! Ett recept vi kommer att återkomma till många gånger. Gott tillsammans med guacamole och picklad lök.

Elisabeth

2022-02-20

Gott, men mycket jobb och räckte bara till två pers hemma hos oss. Inga matlådor till imorgon tyvärr 😯