Carnitas på svamp

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
3
Carnitas på svamp

Prova en vegetarisk snabbvariant på mexikanska carnitas där svamp tillagas med öl, apelsin och kryddor och serveras i tortillabröd. Ät gärna med guacamole, picklad lök och massor av koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022

Carnitas på svamp

Ingredienser

4 portioner
500 g ostronskivling
2 msk neutral olja
1 apelsin
1 dl ljust öl
3 msk farinsocker
2 msk japansk soja
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk malen spiskummin
1 tsk torkad oregano
salt

Till servering

8 små tortillabröd
guacamole med ost (se länk i steg 5)
salsa på gurka (se länk i steg 5)
picklad silverlök (se länk i steg 5)
färsk koriander

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Nä……..

Christina

2022-04-25

Det var jättegott! Ett recept vi kommer att återkomma till många gånger. Gott tillsammans med guacamole och picklad lök.

Lise-lott

2022-03-19

Gott, men mycket jobb och räckte bara till två pers hemma hos oss. Inga matlådor till imorgon tyvärr 😯

Elisabeth

2022-02-20

Testa liknande recept

Tacos med chipotlesvamp, koriandersalsa och fetaost
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetariska tacowraps
Betyg 3.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönsaksfajitas med guacamole
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga