Busenkel äppelsås

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Busenkel äppelsås

Ett charmigt och enkelt recept på fräsch äppelsås att servera som tillbehör till olika rätter. Du gör såsen av rivet äpple, matyoghurt, salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011

Busenkel äppelsås

Ingredienser

4 portioner
1 grovrivet äpple
2 dl matyoghurt (10%)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Grön ärtröra
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kaprissås
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Labne yoghurtsås
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lättfrusen äppelyoghurt
Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rädis- och sockerärtsraita
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga