Busenkel äppelsås
![Busenkel äppelsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_36701/cf_259/busenkel_appelsas.jpg)
Ett charmigt och enkelt recept på fräsch äppelsås att servera som tillbehör till olika rätter. Du gör såsen av rivet äpple, matyoghurt, salt och peppar.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011
![Busenkel äppelsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_36701/cf_259/busenkel_appelsas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 grovrivet äpple
2 dl matyoghurt (10%)
salt och peppar
Gör så här
Tips
Grillsås som passar till både kött och fisk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer