Busenkel äppelsås

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Busenkel äppelsås

Ett charmigt och enkelt recept på fräsch äppelsås att servera som tillbehör till olika rätter. Du gör såsen av rivet äpple, matyoghurt, salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011

Busenkel äppelsås

Ingredienser

4 portioner
1 grovrivet äpple
2 dl matyoghurt (10%)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillkarré med färskpotatis i senapsyoghurt och sallad på äpple och blomkål
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelpaket med calvados och kanel
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fårfiol med äppelsallad
Betyg 3 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glödbakad sötpotatis med fetaröra
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lättfrusen äppelyoghurt
Betyg 2.8 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkålsfyllda äpplen
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad