Busenkel äppelsås

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Busenkel äppelsås

Ett charmigt och enkelt recept på fräsch äppelsås att servera som tillbehör till olika rätter. Du gör såsen av rivet äpple, matyoghurt, salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011

Busenkel äppelsås

Ingredienser

4 portioner
1 grovrivet äpple
2 dl matyoghurt (10%)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Äppelpaket med calvados och kanel
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fårfiol med äppelsallad
    Betyg 3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lättfrusen äppelyoghurt
    Betyg 2.8 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glödbakad sötpotatis med fetaröra
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aprikos- och äppelkompott med yoghurt
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad