Burgare med pepparrotsmajonnäs

13
0
Burgare med pepparrotsmajonnäs

Tillaga din hamburgare på ett annorlunda och intressant sätt genom att göra det här receptet. Burgarna kryddas med dijonsenap och kummin och läggs på spröda, grillade formbröd tillsammans med de läckra tillbehören och smarrig pepparrotsmajonnäs.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Burgare med pepparrotsmajonnäs

Ingredienser

4 portioner

Pepparrotsmajonnäs

2 dl majonnäs
4/5 dl färskriven pepparrot

Tillbehör

1 rödlök
4 tomater
4 saltgurkor
8 skivor formbröd
1 kruka romansallad
1/2 påse rucola (à 70 g)
2 tsk olivolja
1 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar
4 äggulor

Burgare

600 g kalv- eller nötfärs
1 tsk spiskummin
1 msk dijonsenap
1 ägg
1/2 tsk salt
2 krm peppar

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, om lämpligt specialbröd används.
Gör laktosfri: läs ingrediensförteckningen på majonnäs och bröd.
Gör mjölkproteinfri: läs ingrediensförteckningen på majonnäs och bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer