Burgare med pepparrotsmajonnäs

Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
0
Burgare med pepparrotsmajonnäs

Tillaga din hamburgare på ett annorlunda och intressant sätt genom att göra det här receptet. Burgarna kryddas med dijonsenap och kummin och läggs på spröda, grillade formbröd tillsammans med de läckra tillbehören och smarrig pepparrotsmajonnäs.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Burgare med pepparrotsmajonnäs

Ingredienser

4 portioner

Pepparrotsmajonnäs

2 dl  majonnäs
4/5 dl  färskriven pepparrot

Tillbehör

1   rödlök
4   tomater
4   saltgurkor
8   skivor formbröd
1   kruka romansallad
1/2   påse rucola (à 70 g)
2 tsk  olivolja
1 tsk  flingsalt
2 krm  svartpeppar
4   äggulor

Burgare

600 g  kalv- eller nötfärs
1 tsk  spiskummin
1 msk  dijonsenap
1   ägg
1/2 tsk  salt
2 krm  peppar

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, om lämpligt specialbröd används.
Gör laktosfri: läs ingrediensförteckningen på majonnäs och bröd.
Gör mjölkproteinfri: läs ingrediensförteckningen på majonnäs och bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sliders med cheddar och stekt lök
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade laxspett med sallad och gurkyoghurt
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mexburgare med paprikacrème
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconburgare med blue cheesedressing och grillat päron
Betyg 3.2 av 5.
105 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cheeseburgare med brie, pestokräm och grillad sparris
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
BLT sandwich
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga