Brownie i långpanna

Ljuvlig brownie i långpanna som toppas med chokladbitar och rostade mandlar. Browniekakan är dessutom en riktig smakbomb med stor chokladsmak då den innehåller mycket kakao. Grädda brownien så att den blir precis lagom krämig inuti då smakar den som allra bäst.

Ingredienser
30 bitar
500 g rumstempererat smör
9 dl strösocker
3 dl kakao
2 dl ljus sirap
1 msk vaniljsocker
9 ägg
4 1/2 dl vetemjöl
4 plopp mjölkchoklad med toffeefyllning (à 80 g)
2 påsar nötmix gärna torrostad mandelmix (à 120 g)
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt oklart om smöret ska smältas eller ej. Det står rumstempererat i innehållet, men enligt beskrivningen av låter det mer som att det ska vara smält smör?
Johanna
2025-06-12Hej Johanna! Jo, smöret ska vara rumsvarmt för då går det att vispa lite fluffigt med sockret. Annars händer inget om det är smält. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-06-12Jag gjorde den utan nötter. Den blev så god!
Moa
2024-02-28