Brödstavar

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Brödstavar

Krispiga, saftiga brödstavar som har rostats i ugnen och sugit åt sig smakerna av vitlök och timjan. Du kan äta stavarna som de är eller doppa dem i en krämig dipp.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Brödstavar

Ingredienser

4 portioner
2 pitabröd
2 msk olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
flingsalt
ev timjan

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Vad har man för dip som passar till detta?

    Alf

  • Ser gott ut Vad har ni för dip till pitabröd

    Alf

Testa liknande recept

Friterade labnehbollar
Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rostade morötter med fröströssel
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kålvariation med äpple och rostad mandel
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
French fries
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispiga blomkålsvingar – bang bang cauliflower
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad