Bröd med brie, fikon och rosmarin

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bröd med brie, fikon och rosmarin

Bröd med brie, fikon och rosmarin är ett enkelt brytbröd till buffén! Det bakas på färdig pizzadeg och fylls med fikon och rosmarin för en smakrik överraskning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2025

Små runda bröd på ett fat, ett bröd delat så fikon och brie syns.

Ingredienser

16 st
1 förp stor pizzadeg (à 550 g)
1 msk olivolja
200 g brieost (gärna brie de meaux)
2 färska fikon
1/2 kruka rosmarin (ca 2 msk hackad, för 8 port)
1/2 msk flingsalt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Inbakad brie
    Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakad brie med glöggrussin
    Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad