Denna saftiga böcklingtårta gör sig utmärkt på buffébordet till påsk. På en botten av mörkt bröd brer du den smarriga fyllningen på ägghack, böckling och crème fraiche eller majonnäs. Garnera med gräslök och servera på ett vackert tårtfat.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt och smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vore ju bra om även mängden smör man ska använda till brödet stod med.
Åsa
2019-06-20Hej Åsa! Jag beklagar att smöret hade fallit bort. Nu är receptet uppdaterat. Önskar dig en härlig sommar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-06-20Det här receptet har jag använt många ggr till påsk. Väldigt gott men blir bättre med 3-4 smälta gelatinblad i röran
Inger
2006-04-14