Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Böcklingröra på hårt tunnbröd

God fiskröra som du tillagar mycket snabbt och enkelt. Böcklingröran tillagas av kvarg, böcklingpastej, rödlök, persilja och äpple. Servera böcklingröran på hårt tunnbröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop kvarg med böcklingpastej. Tillsätt därefter finhackad rödlök, finhackad persilja samt finhackat äpple.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg upp röran på hårt tunnbröd och garnera gärna med små persiljekvistar och rädisor.

För alla

Innehåller gluten och mjölk, även ägg kan förekomma i pastejen och brödet.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 burk kvarg (á 250 g)
  • 100 g böcklingpastej
  • 1/2 finhackad rödlök
  • 1/2 kruka finhackad persilja
  • 1/2 finhackat äpple
  • salt
  • peppar
  • persiljekvistar
  • rädisor
Lägg till i inköpslistan