Blodpudding med skinka, sallad och chutney

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Blodpudding med skinka, sallad och chutney

Blodpudding med skinka, sallad och chutney är en snabblagad måltid med utmärkt smak. Strimla isbergssallad och skinka och toppa med vitvinsvinäger- och oljedressing innan du steker blodpuddingen. Servera sedan mango chutney till maten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Blodpudding med skinka, sallad och chutney

Ingredienser

4 portioner
2 msk  vitvinsvinäger
4 msk  rapsolja
salt och peppar
1   isbergssalladshuvud (à 300 g)
ca 200 g  rökt skinka
2   paket blodpudding (à 425 g)
smör
1/2 dl  mango chutney

För alla

Gör glutenfri: välj blodpuddning utan gluten.
Gör mjölkfri: kontrollera för säkerhets skull innehållet i blodpuddingen och stek i mjölkfritt margarin eller olja.
Gör äggfri: kontrollera för säkerhets skull innehållet i blodpuddingen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Quesadilla med mango chutney
Betyg 3 av 5.
305 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkskivor med varm rissallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fikontoast med rökt skinka
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pitabröd med korvbollar och mango chutney
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadilla hawaii med ananas, ost och skinka
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadilla med ost och skinka
Betyg 4.4 av 5.
89 personer har röstat
Under 15 min att tillaga