Blodpudding med skinka, sallad och chutney
Blodpudding med skinka, sallad och chutney är en snabblagad måltid med utmärkt smak. Strimla isbergssallad och skinka och toppa med vitvinsvinäger- och oljedressing innan du steker blodpuddingen. Servera sedan mango chutney till maten.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008
Ingredienser
4 portioner
2 msk vitvinsvinäger
4 msk rapsolja
salt och peppar
1 isbergssalladshuvud (à 300 g)
ca 200 g rökt skinka
2 paket blodpudding (à 425 g)
smör
1/2 dl mango chutney
För alla
Gör glutenfri: välj blodpuddning utan gluten.
Gör mjölkfri: kontrollera för säkerhets skull innehållet i blodpuddingen och stek i mjölkfritt margarin eller olja.
Gör äggfri: kontrollera för säkerhets skull innehållet i blodpuddingen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer