Blodpudding med skinka, sallad och chutney

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Blodpudding med skinka, sallad och chutney

Blodpudding med skinka, sallad och chutney är en snabblagad måltid med utmärkt smak. Strimla isbergssallad och skinka och toppa med vitvinsvinäger- och oljedressing innan du steker blodpuddingen. Servera sedan mango chutney till maten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Blodpudding med skinka, sallad och chutney

Ingredienser

4 portioner
2 msk vitvinsvinäger
4 msk rapsolja
salt
peppar
1 isbergssalladshuvud (à 300 g)
ca 200 g rökt skinka
2 paket blodpudding (à 425 g)
smör
1/2 dl mango chutney

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Quesadilla med mango chutney
Betyg 3 av 5.
305 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkskivor med varm rissallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pitabröd med korvbollar och mango chutney
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikontoast med rökt skinka
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sej under citron- och chutneytäcke
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga