Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Blåkokt regnbåge med blådruvssås är en perfekt fiskrätt med underbar smak. Låt fisken koka i buljong och gör en sås med härlig smak av blå vindruvor. Servera sås och fisk med ris, morotsslantar och haricots verts. Ett recept på utmärkt husmanskost!

Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Ingredienser

4 portioner
4 portionsregnbågar
1 dl vitvinsvinäger
1 l fiskbuljong (tärning eller fond + vatten)

Sås

250 g blå vindruvor
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
1 1/2 - 2 schalottenlökar
5 vitpepparkorn
3 äggulor
100 g smör eller margarin
1/2 tsk salt
1/2 krm kajennpeppar

Gör så här

00:10:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Druvsalsa med hetta
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vindruvsglass
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade vindruvor med vaniljglass
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vaniljfromage med blandade druvor
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bovetecrêpes med fruktsallad
    Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad