Ett recept på en härlig efterrätt med färska jordgubbar och mynta. Du gör denna bärdessert av jordgubbar, grädde, matlagningsyoghurt, florsocker, vaniljsocker, lime och mynta. Enkelt och festligt!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Bärdessert är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: uteslut grädden och yoghurten. Varva i stället bären med vaniljsås från Oatly.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde en bärkompott av frusna svarta vinbär, hallon, blåbär och jordgubbar + lite råsocker och smulad torkad pepparmynta på toppen. Suveränt gott med denna smaksatta grädde till.
Anita
2008-01-28Jag håller med förgående skrivare, lättare för sig på midsommarafton kunde man inte ha det. Och så uppskattat bland gästerna! Testa alla som inte gjort det.
Marita
2003-06-28Supergott och superenkelt, bättre efterrätt på midsommaraftonen kunde man inte haft.
Marie
2003-06-27