Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Barbeque-rubb

Barbeque-rubb är en kryddmix med smak spiskummin, kajennpeppar och paprikapulver. Du blandar lätt ihop kryddorna och förvarar dem torrt. Inför grillning gnuggar du in kryddmixen i köttet.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ihop salt, socker, råsocker, spiskummin, chilipulver, svartpeppar, kajennpeppar och paprikapulver. Förvara i lufttät burk.
  2. Vid användning, gnugga in kryddmixen i köttet och låt dra i minst 10 minuter.

Tips

Passar till: fågel, fläsk- och nötkött.

Ingredienser

  • 2 msk salt
  • 2 msk socker
  • 2 msk råsocker
  • 2 msk spiskummin
  • 2 msk chilipulver
  • 2 msk svartpeppar
  • 1 msk kajennpeppar
  • 4 msk paprikapulver
Lägg till i inköpslistan