Bananpannkakor med hasselnötskräm och clementin

4
0
Bananpannkakor med hasselnötskräm och clementin

Bananpannkakor som innehåller bröd gör att de blir extra mättande. Pannkakorna med banan i toppar du helst med sötsyrlig clementin och hasselnötskräm. Perfekt att servera som lyxig brunch eller ett lite större mellanmål.

Bananpannkakor med hasselnötskräm och clementin

Ingredienser

4 portioner
2 ljusa brödskivor
1 dl vetemjöl
3 dl mjölk
2 ägg
1 krm salt
2 bananer
smör (till stekning)
4 clementiner
2 dl hasselnötskräm

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2422 KJ / 579 kCal
Fett 27 g
Salt 1.2 g
Kolhydrater 69 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden