Bananchoklad

Ett lättlagat recept på en annorlunda, krämig efterrätt med chokladsmak gjord på frusen banan, kakao och honung. Desserten påminner om chokladmousse. Garnera med hackad choklad!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Ingredienser
4 portioner
3 frysta skivade bananer
1 msk kakao
1 msk honung
1 - 1 1/2 msk vatten
1 msk hackad mörk choklad eller krossade råa kakaobitar (1 msk choklad motsvarar 2 msk kakaobitar)
myntablad till garnering
Gör så här
För allaLäs noga ingrediensförteckningen på chokladen.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfri choklad eller byt ut chokladen och lägg till ytterligare 1 msk kakaopulver i receptet (för 4 port).
Gör laktosfri: är man väldigt känslig används samma tips som under mjölkproteinfri.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfri choklad eller byt ut chokladen och lägg till ytterligare 1 msk kakaopulver i receptet (för 4 port).
Gör laktosfri: är man väldigt känslig används samma tips som under mjölkproteinfri.
Har du lagat receptet?
Kommentarer