Banan- och toffeepaj med choklad

Ta din banoffeepaj till nya nivåer genom att både vända ner hasselnötskola i grädden och använda den som topping. En riktigt smarrig efterrätt med dulce de leche, banan, digestivekex och vispad grädde som är omtyckt av många.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Kan man göra botten dagen innan man ska använda det.. och ta på resten dag 2..?
Ann-christin
2025-04-13Hej Ann-Christin! Det går bra. Låt den svalna helt och plasta eller lägg den i en plastpåse. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-04-14Det ser inte ut som endast dulce de leche i botten? Har ni lagt mörk choklad där också? Var annars ska chokladen vara? Bara rivet över?
Katarina
2024-03-21Hej Katarina! Jo, det är bara dulche de leche i botten. Den har ju den färgen i sig själv. Lycka till med pajen, hoppas den smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-03-22Enkelt och gott. Dulche de lechen/den kramelliserade mjölken var lite svår att få tag på fick gå till flera affärer innan jag fick tag på produkten
Madeleine
2024-03-13