Bagel med het dillmascarpone och kallrökt lax

Betyg 3.6 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Bagel med het dillmascarpone och kallrökt lax

En klassisk bagel fylld med kallrökt lax och färskost. Den traditionella laxfyllningen får extra smak med sambal oelek och laxfavoriten dill. En fylld bagel är perfekt som lyxig picknickmat eller matig mellanmålsmörgås.

Bagel med het dillmascarpone och kallrökt lax

Ingredienser

4 portioner
1 kruka dill
250 g mascarponeost
1/2 - 1 tsk sambal oelek
salt
4 bagels
2 tsk olivolja
1 liten rödlök
200 g skivad kallrökt lax
1/2 förp finbladig salladsmix (à 65 g)
svartpeppar

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hej Niklas! Bäst är om du pratar med din handlare direkt. Då kan de bestämma om de vill köpa hem det till butiken. Hälsningar Michelle

    Ica-köket

  • Låter gott, en fråga bara, då ja letat länge, finns det verkligen bagels att köpa i era butiker. Ej hittat på de färska brödsidorna varesig på hälla eller erikslund i västerås. I frysarna har jag inte heller lyckats hitta bagels. Hittade bagels på Lidl men nu har de slutat sälja dem, så ja står bagelslös. O känner då att erat recept faller lite... Med vänlig hälsning, Niklas

    Niklas

Näringsvärde per portion

Energi2232 KJ / 531 kCal
Fett27 g
Salt3.5 g
Kolhydrater50 g
Protein25 g

Testa liknande recept

  • Oreo & marshmallows bagel
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bagel med rostbiff och färskost
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bagel i Caesar-stil
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk laxbagel à la New York
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad