Avokadoröra på rågbröd

Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Avokadoröra på rågbröd

Grovt rågbröd med krämig avokado är en favoritkombination. Ta avokadoröran till nästa nivå med rosépeppar, krispiga solrosfrön och citron för härlig syrlighet. Så lätt, så gott!

Avokadoröra på rågbröd

Ingredienser

2-4 portioner
1/2 dl bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 mosade avokador
skal och saft av 1 citron
2 msk hackad persilja
1 krm rosépeppar
salt

Till servering

4 skivor rågbröd
1 dl rostade solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Becel??? Finns det i kemi hyllan? Ni har väl skrivit fel? Det ska väl vara smör?

    Ingemar

    Hej Ingemar! Nix vi har inte skrivit fel :) Receptet är ett samarbete med Becel och deras produkt med valnötsolja som är ett bra veganskt alternativ för den som vill äta växtbaserat på smörgåsen. Givetvis går det bra att byta ut mot smör. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Avokado wraps
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Syrad morotssmörgås
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Baguette med brie
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pitabröd med tomatsallad
    Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad