Aubergine och röd pestopasta

Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Aubergine och röd pestopasta

Aubergine och röd pestopasta är en god smakrik pasta som är ett utmärkt vegetariskt alternativ. Tillaga vitlök, citronskal, chilipeppar, aubergine och basilika. Blanda med röd pesto, pasta och krydda med svartpeppar och servera.

Aubergine och röd pestopasta

Ingredienser

4 portioner
1 - 1 1/2 auberginer
2 tsk salt
ca 300 g penne (pasta)
4 msk olivolja eller rapsolja
2 vitlöksklyftor
1 tsk rivet citronskal
1 torkad röd chilipeppar utan frön
1 msk hackad basilika
2 - 3 msk röd pesto
svartpeppar
ev bröd till servering

Gör så här

00:30:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Mycket gott! Dofterna under tillagningen var FANTASTISKA!

    Malin

  • Otroligt god och snabblagad om man bortser från att auberginen ska ligga och dra, men då kan man ju göra annat under tiden. :)

    Josefin

Testa liknande recept

  • Pestorisoni
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lax med tomat- och pestorisoni
    Betyg 3.8 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Basilikabiff
    Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta pesto med rökt skinka
    Betyg 3.3 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta med broccoli och arrabbiatakräm
    Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad