Apelsin- och saffranssoppa med hallon

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Apelsin- och saffranssoppa med hallon

En smarrig och krämig efterrätt. Servera apelsin- och saffranssoppan med hallon ljummen eller kall tillsammans med en stor klick vaniljglass och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Apelsin- och saffranssoppa med hallon

Ingredienser

4 portioner
1/2 paket saffran (à 0,5 g)
1 dl strösocker
1 1/2 msk majsstärkelse (majsstärkelse)
6 dl drickfärdig apelsinjuice
200 g frysta hallon (1 paket = ca 200 g)
1/2 l vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Ett mycket smarrigt sätt att använda kvarglömd saffran efter jul...

    Linda

  • Mycket god dessertsoppa som är väldigt god att göra med tropisk juice. Servera gärna med någon typ av vanilj- eller yoghurtglass med bär i. Mums!

    Irja

Testa liknande recept

  • Smoothie med hallon och apelsin
    Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fruktsmoothie
    Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smaksatt glass med saffran
    Betyg 3.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cookiesdessert med hallon och choklad
    Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad