Apelsin- och ingefärsglögg

Betyg 3.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och ingefärsglögg

Apelsin- och ingefärsglögg värmer gott på mörka vinterkvällar. Äppeljuice, honung, skivade apelsiner och ingefära är några av ingredienserna som sprider juldoft i köket.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Apelsin- och ingefärsglögg

Ingredienser

1 liter
1 liter äppeljuice
2 - 2 1/2 sköljda skivade apelsiner
3 msk honung
3 kanelstänger
1 tsk lätt stötta kardemummakärnor
5 cm färsk ingefära i bitar (gärna krossade)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Apelsinglögg
Betyg 3.8 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kylig äppelglögg
Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm äppelmust
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm clementinglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svartvinbärsglögg
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad