Apelsin- och honungsmarinad

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och honungsmarinad

En supergod marinad med asiatiska inslag av ingefära, soja och het srirachasås. Juice av apelsin ger marinaden en frisk syra och en skvätt honung rundar av smakerna. Marinera bitar av kyckling eller fläsk, och låt ligga minst ett dygn i kylen för bästa resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Apelsin- och honungsmarinad

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
2 dl apelsinjuice
1/2 dl flytande honung
1 1/2 msk hot sauce av srirachatyp
1 msk finriven färsk ingefära
1 dl kinesisk soja
1/2 dl rödvinsvinäger

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi500 KJ / 119 kCal
Fett0.3 g
Salt4.9 g
Kolhydrater26 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Honungs-glaze
Betyg 3.2 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ostron New Orleans style
Betyg 3.2 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingmarinad
Betyg 4.4 av 5.209 personer har röstat
Receptet har 28 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsin- och timjanglaze
Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ingefärsmarinad
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsinmarinerade laxkotletter
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad