Äggsallad med rökt fisk

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Äggsallad med rökt fisk

En god sallad är både nyttig och mättande. Här är ett ypperligt recept på en äggsallad med smak av majonnäs, rödlök och gräslök. Servera salladen som den är eller tillsammans med rökt fisk. Kalasgott!

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1997

Äggsallad med rökt fisk

Ingredienser

1 portion
2   ägg
1 tsk  majonäs
hackad rödlök eller gräslök
salt
peppar

Till servering

rökt makrill
knäckebröd

Gör så här

Tips

Äggsallad är så gott och så enkelt. En äggsallad kan du ha direkt på smörgås, som stomme i en sallad eller som här tillsammans med rökt fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falsk skaldjurssmörgås
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga