Äggsallad med rökt fisk
![Äggsallad med rökt fisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En god sallad är både nyttig och mättande. Här är ett ypperligt recept på en äggsallad med smak av majonnäs, rödlök och gräslök. Servera salladen som den är eller tillsammans med rökt fisk. Kalasgott!
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1997
![Äggsallad med rökt fisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 portion
2 ägg
1 tsk majonäs
hackad rödlök eller gräslök
salt
peppar
Till servering
rökt makrill
knäckebröd
Gör så här
Tips
Äggsallad är så gott och så enkelt. En äggsallad kan du ha direkt på smörgås, som stomme i en sallad eller som här tillsammans med rökt fisk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer