Äggröra på hampafrön

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggröra på hampafrön

En fräsch och riktigt smarrig japan-inspirerad äggröra med rostade hampafrön som får en krämig konsistens av crème fraiche. Servera röran till frukost eller som en lättare lunchrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Äggröra på hampafrön

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl hampafrön (skalade eller oskalade)
1/2 dl sesamfrön (gärna svarta)
1 noriark (sjögräsark som används till sushi)
1/2 tsk flingsalt
6 ägg
1/2 tsk salt
1 dl lätt crème fraiche
1 msk smör

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Onigiri
    Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Japansk rotsaksmiso med svamp och nori
    Betyg 3.3 av 5.116 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sushirullar
    Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Evas pannkaks-sushi
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Padrones med alg- och sesamsalt
    Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Asiatisk dukkah
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad