Äggröra på hampafrön

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggröra på hampafrön

En fräsch och riktigt smarrig japan-inspirerad äggröra med rostade hampafrön som får en krämig konsistens av crème fraiche. Servera röran till frukost eller som en lättare lunchrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Äggröra på hampafrön

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl hampafrön (skalade eller oskalade)
1/2 dl sesamfrön (gärna svarta)
1 noriark (sjögräsark som används till sushi)
1/2 tsk flingsalt
6 ägg
1/2 tsk salt
1 dl lätt crème fraiche
1 msk smör

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Sushirullar
Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Onigiri
Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Evas pannkaks-sushi
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Japansk rotsaksmiso med svamp och nori
Betyg 3.3 av 5.116 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Asiatisk dukkah
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sushi med havskräfta och lax
Betyg 2.9 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad