Äggröra med bacon och rostat bröd
Äggröra med bacon och rostat bröd är den perfekta huvudingrediensen i lördags- eller söndagsbrunchen. Sältan från det knaperstekta baconet passar perfekt ihop med den krämiga äggröran och det rostade lantbrödet! En rätt för dig som vill njuta lite extra av helgen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2013
Ingredienser
4 portioner
120 g bacon
1 tsk olivolja
6 ägg
1/2 dl mjölk (gärna 1,5 %)
1 tsk smör eller margarin
4 skivor lantbröd
65 g salladsmix
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1262 KJ / 302 kCal
Fett20.5 g
Kolhydrater12.5 g
Protein16.7 g
Kommentarer
Hej och tack för era kommentarer! Denna vecka ville ICA Matkassen ta chansen att bjuda på något spännande och gott till helgen i form av en komplett "lördagsbrunch". I brunchen ingår äggröra med bacon och rostat bröd, blåbärsplättar samt hallon- och jordgubbssmoothie (med färska apelsiner, hallon och jordgubbar). Vi har dock förståelse för er som hellre velat se tre middagar i 3-dagarskassen (även om brunchen kan avnjutas som spännande vardagsmiddag också) och tar med oss era synpunkter i vårt framtida arbete. Era åsikter är mycket viktiga för oss och vi kommer därför att framföra dessa till våra kockar och sortimentansvariga. Mvh ICA Matkassen
Redaktionen
2013-04-04Håller med föregående inlägg helt och fullt. Vi betalar 495:- för tre middagar, den här veckan fick vi 2 middagar å en frukost. Vi är två personer i hushållet å räknar med matlådor till dagen efter, man står sig inte på äggröra och bacon en hel arbetsdag. Mycket besviken.
Ann-sofie
2013-04-02Hur tänkte ni egentligen när den här rätten ingår i 3-dagarsmatkassen? Okej om den hade ingått i 5-dagars med tanke på kortveckan, men det var inget bra val till lilla kassen. Hade hellre fått tre rejäla middagar, vilket är vad vi behöver i vardagen. Dessutom blir jag lite snål eftersom det blir en rackarns dyr äggröra...
Thérése
2013-04-02