Ägghalvor med löjrom

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med löjrom

Ägghalvor med löjrom är en delikat liten rätt som har en självklar plats på både påsk- och julbordet. Spritsa den goda röran på kokt, hackad äggula, crème fraiche och örtkryddor i ägghalvorna och toppa med läcker löjrom.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Ägghalvor med löjrom

Ingredienser

6 portioner
5 hårdkokta ägg
1 dl crème fraiche
1 knippa gräslök
1/2 dl färska hackade örtkryddor
salt
peppar
80 g löjrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pelle Janzon-krustader
Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hasselbackspotatis mini
Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskpotatis med brynt smör och löjrom
Betyg 4.7 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Löjromssill med vörtsmulor
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad