Ägghalvor med löjrom

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Ägghalvor med löjrom

Ägghalvor med löjrom är en delikat liten rätt som har en självklar plats på både påsk- och julbordet. Spritsa den goda röran på kokt, hackad äggula, crème fraiche och örtkryddor i ägghalvorna och toppa med läcker löjrom.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Ägghalvor med löjrom

Ingredienser

6 portioner
5   hårdkokta ägg
1 dl  crème fraiche
1   knippa gräslök
1/2 dl  färska hackade örtkryddor
salt och peppar
80 g  löjrom

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Örtkryddade potatischips
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskpotatis med brynt smör och löjrom
Betyg 4.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pelle Janzon-krustader
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chips med citruscrème och löjrom
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostkex med räkor, löjrom och picklad rödlök
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga