Vi på ICA vill se en fotbollskultur som välkomnar alla oavsett kön, etnicitet, funktionsvariation eller sexuell läggning. Därför samlar vi och Svenska Fotbollförbundet in pengar till initiativet Alla är olika – olika är bra.

> Se filmen om hur ICA stöttar Alla är olika - olika är bra

Vad är Alla är olika – olika är bra? Och var kommer ICA in i bilden?

Svenska Fotbollförbundets initiativ Alla är olika - olika är bra stöder klubbar som aktivt jobbar med inkludering och mångfald inom fotbollsvärlden. När du köper ICAs blågula fotbollsvaror under sommaren bidrar du till detta viktiga arbete samtidigt som du får hem god, snabblagad mat som passar perfekt att äta till fotbollsfesten.

Vad innebär detta?

Jo, det innebär att ICA och ICAs alla handlare avsätter en del av fotbollsvarornas pris under vecka 21-28 då fotbollsfesten pågår. Bidraget varierar lite mellan de olika produkterna på mellan 1-5% per såld vara. Målet med kampanjen är att totalt kunna samla in 2 miljoner kronor till Alla är Olika – Olika är bra. 

Hur kan jag som kund vara med och bidra?

Genom att flytta handen i hyllan till just dessa blågula fotbollsprodukter. 

Varför har ni valt just dessa produkter?

Vi har valt ett gäng produkter som är goda, men framförallt för att är snabblagade och enkelt går att äta framför TVn. I sortimentet finns pizza, hamburgare, dipsåser och snacks men även mycket grönsaker som vi hoppas kan inspirera till en hälsosammare fotbollsfest.

Hur kan min fotbollsklubb ansöka om bidrag från Alla är olika – olika är bra?

Kolla in: www.allaolika.se