ICAs fotbollsengagemang

Vi ❤️ hela Fotbollssverige

Vi brinner för fotbollens ideella eldsjälar och för den som ska spela sin första landskamp, för tonåringar med växtvärk, för knattar som inte kan stå still, för de som drömmer om att spela fotboll men inte kan. Eller får.

Ett kollage med olika fotbollsspelare med texten "vi hjärta hela fotbollssverige" över.

Fotbollen finns överallt. Det gör vi också. Därför har vi på ICA varit engagerade i svensk fotboll i 100 år. Idag är vi 1500 ICA-handlare som tillsammans samarbetar med 2200 lokala fotbollsföreningar i Sverige. Vi sponsrar Svenska Fotbollförbundet, Fotbollsskolan och genom Alla är olika – olika är bra bidrar vi med medel till föreningar som jobbar för en öppen fotboll.  
 
Vårt engagemang grundar sig i en tro på fotbollens kraft att göra skillnad och bidra till god hälsa. På så sätt kan vi hjälpa till att göra framtiden och fritiden lite bättre för barn och ungdomar och skapa gemenskap, sprida glädje och vara en del av ett mer levande, jämlikt och hälsosamt Sverige. 
Vi tror på fotbollen som enande kraft. Något att samlas kring, glädjas åt och kämpa för. För att den ska fortsätta på gräsplättar och arenor. 

För vi ❤️ hela Fotbollssverige.

Köp våra varor och stötta Fotbollssverige

Köp våra varor och stötta Fotbollssverige

Våra insamlingsvaror är med och stöttar Alla är olika - olika är bra som jobbar för ett mer inkluderande Fotbollssverige. Från den lokala planen ända upp till landslaget.

Stötta Fotbollssverige

Vi på ICA vet att fotbollen är en källa till mycket gott. Därför är vi engagerade i hela fotbollsrörelsen, från gräsrot till landslag.