Hemsändning

Kasse

Hemsändning

Vi på Ica Supermarket Skiljebo samarbetar sen flera år tillbaka med Samhall kring orderplock och hemkörning. Samhall ägs av staten och deras uppdrag är att skapa utvecklande arbete åt personer med funktionsnedsättning på den ordinarie arbetsmarknaden. Mer information om Samhalls uppdrag hittar du på deras hemsida www.samhall.se.

Tack vare samarbetet med Samhall kan vi på ett väldigt bra sätt kombinera samhällsnytta med företagsverksamhet vilket känns väldigt bra och viktigt för oss på Ica Supermarket Skiljebo. Nedan kan du se hur tjänsten fungerar i detalj, har du ytterligare frågor är det bara att ringa oss på 021-14 08 80 tonval 1 så hjälper vi dig.

Varmt välkommen hem till oss, Marc med vänner i samarbete med Samhall.

Privatkund endast hemkörning

För dig som vill handla själv hos oss och sen få dina varor hemkörda till dörren av Samhall. För att du ska få dina varor samma dag måste du ha betalat och packat dina kassar senast kl 14:00, leverans sker sedan från kl 14:00-15:30 under tisdagar och torsdagar.

Pris för endast hemkörning är 60kr.

Privatkund endast varuplock

För dig som vill ha hjälp att handla men sen själv hämta dina varor i butiken. Du måste lämna din order senast kl 10:00 för att vi ska hinna plocka dina varor i tid, vi meddelar dig när varorna är klara att hämta i butiken. Gäller beställningar för tisdagar och torsdagar.

Pris för endast varuplock är 65kr.

Privatkund både varuplock och hemkörning

För dig som vill ha hjälp med att både plocka ihop din order och få den hemkörd till dörren. Du måste lämna din order senast kl 10:00 samma dag för att vi ska hinna plocka din order i tid. Leverans sker sedan från kl 14:00-15:30 tisdagar eller torsdagar.

Pris för både varuplock och hemkörning är 119kr.

Företag, gruppboenden, förskolor och andra verksamheter

Vill ni spara tid och pengar? Låt Samhall plocka och leverera era varor till dörren, vi har ca 8000 produkter att välja från, vill ni ha mycket av någon vara så ser vi gärna att ni förbeställer det 3 arbetsdagar innan leverans för att säkerställa att vi har önskad volym.

Ni måste lämna er order senast kl 10:00 för att vi ska hinna plocka din order i tid. Leverans sker sedan under dagen enligt överenskommelse med Samhall .
Obs. Utkörningar görs endast tisdagar och torsdagar.

Vill ni ha en stående order eller har du speciella önskemål så kan ni kontakta Samhall så hjälper de till med det.

Pris för både varuplock och hemkörning för företag är 119kr.

Hur lämnar jag en order? Vilka dagar erbjuder ni tjänsten?

Vi erbjuder samtliga tjänster för både privatpersoner och företag tisdagar och torsdagar under hela året. Samma dagar gäller även utkörning av varor.

Vi föredrar om ni mailar in er order men har ni ingen möjlighet till det så går det bra att ringa in din order också.

Mail: hemsandning.skiljebo@supermarket.ica.se

Telefon: 021- 14 08 80, tonval 1