ICA Supermarket Vallås - en bra affär!

ICA Supermarket Vallås - en bra affär!

Välkommen till oss - 3:e generationen Gren!

Starten 1973

Med pompa och ståt invigdes Vallås Centrum 3 maj, 1973 och det var vår farfar Bertil som då drog det tunga lasset. På den tiden hette vi ICA Hallen och var till ytan hälften så stor som i dag. Då var vi en ”stormarknad” det fanns garner, målarfärg, glas & porslin, kläder, trädgårdsredskap med mera och givetvis mat. Men på den tiden fanns det inte så mycket mat att välja mellan men allt eftersom resandet tog fart så kom också nya influenser till Sverige och oss.

Det storta vattenfallet

Snart nog, 1978, byggdes ICA Hallen ut till den yta som finns i dag och bytte samtidigt namn till ICA Jätten, ett namn som många fortfarande använder. Många kanske kommer ihåg det stora vattenfallet som vi hade i fruktavdelningen. Pappa Tommy tog över butiken 1986 och jobbade vidare i samma anda som farfar.

Butiken byggdes om ett antal gånger, entrén flyttades, posten kom in och sortimentet växte otroligt mycket, så nu fanns inte plats för annat än mat. Än en gång bytte vi namn nu till ICA Supermarket Vallås.

Tredje generationens handlare

Sedan årsskiftet 2007/2008 är det vi, Anna och Martin, som förvaltar och driver vidare, med lite assistans av pappa Tommy. I dag är vi Halmstads äldsta livsmedelsföretag som nu är inne i tredje generationens handlare. Vi och våra medarbetare skall göra allt vi kan för att våra kunder skall vara glada, nöjda och trivas hos oss.

Till oss är du alltid välkommen!

Anna & Martin