ICA Supermarket Vallås

Ett enklare sätt att handla!

Välkommen till oss - 3:e generationen Gren!

Om oss!

Starten 1973

Med pompa och ståt invigdes Vallås Centrum 3 maj, 1973 och det var vår farfar Bertil som då drog det tunga lasset. På den tiden hette vi ICA Hallen och var till ytan hälften så stor som i dag. Då var vi som en ”stormarknad”. Det fanns garner, målarfärg, glas & porslin, kläder, trädgårdsredskap med mera och givetvis mat. Men på den tiden fanns det inte så mycket mat att välja mellan men allt eftersom resandet tog fart så kom också nya influenser till Sverige och oss.

Det stora vattenfallet

Snart nog, 1978, byggdes ICA Hallen ut till den yta som finns i dag och bytte samtidigt namn till ICA Jätten, ett namn som många fortfarande använder. Många kanske kommer ihåg det stora vattenfallet som vi hade i fruktavdelningen. Pappa Tommy tog över butiken 1986 och jobbade vidare i samma anda som farfar.

Butiken byggdes om ett antal gånger, entrén flyttades, posten kom in och sortimentet växte otroligt mycket, så nu fanns inte plats för annat än mat. Än en gång bytte vi namn nu till ICA Supermarket Vallås.

Tredje generationens handlare

Sedan årsskiftet 2007/2008 är det vi, Anna och Martin, som förvaltar, utvecklar och driver butiken vidare. Vi har byggt om och förnyat butiken ett antal gånger. Vårt väldigt uppskattade café Grannens har sett dagens ljus liksom vår försäljning online och utvecklingen pågår hela tiden. Vi och våra medarbetare gör vårt yttersta för att du som kund skall vara glad, nöjd och trivas hos oss. Hoppas det märks!

Till oss är du alltid välkommen!

Anna & Martin

Mer om oss!

Håll utkik i butiken

Vägen till en billigare vardag

Vår märkning visar vägen till en billigare vardag. Så att du kan handla till låga priser varje dag, året runt.

Läs mer
Handla smartare

Checklista med spartips

Kolla in vår checklista på smarta saker du kan göra för att spara pengar på maten du handlar.

Till checklistan