Sliders på bisquits

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Sliders på bisquits

Sliders är det amerikanska namnet för miniburgare som här serveras på bisquits, ett sconesliknande bröd som är typiskt för sydstatsköket. De små burgarna smaksätts med barbecuesås och serveras med enkla tillbehör som majonnäs, tomat, paprika och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Sliders på bisquits

Ingredienser

8 portioner
1 kg  nötfärs
1 dl  rökig barbequesås (samt några msk till pensling, för 8 portioner)
2 tsk  salt
1 tsk  svartpeppar
8   körsbärstomater
1   spetspaprika
1   romansallat
2 dl  majonnäs

Bisquits

8 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver
1 tsk  bikarbonat
1/2 tsk  salt
125 g  kallt smör
3 dl  filmjölk (3 %)

För alla

Sliders: Fri från gluten, om lämpligt bröd används.
Fri från laktos och mjölkprotein om lämplig bbq-sås och bröd används.
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs.

Bisquits: Innehåller gluten.

Gör laktosfri: Välj laktosfria produkter av matfett och filmjölk.

Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkfritt matfett och byt filmjölken mot vatten.

Fri från ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3564 KJ / 851 kCal
Fett52 g
Salt4.36 g
Kolhydrater56 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Hemgjort smör
Betyg 4.1 av 5.
31 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Minibröd med gräslök och lagrad ost
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemlagad ruccolafärskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nypon- och fildrink
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äggost
Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kall pastasallad med skinka och rädisor
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga