Hoppa till sidans innehåll

Alla som älskar hallon räcker upp en hand. Hallon- och jordgubbsglass, hallonmarmelad med lakrits, milkshakes och hallonsemifreddo. Och det bästa av allt - alla recept är med frysta hallon.

Elin Nordström
Tips: Här hittar du alla våra recept med hallon

 • Milkshake = bästa frullen

  Frysta bananer får en nästan att tro att det är glass man äter. Den här frukostmilkshaken består av banan, hallon och jordnötssmör. Och du kan vara lugn – den är mer hälsosam än onyttig.

  Frukostmilkshake

 • Den lenaste hallonglassen

  Frysta hallon, frysta bananer och frysta jordgubbar MUMMAKARDEMUMMA! En underbart smarrig nice cream som såklart också är nyttig.

  Hallon- och jordgubbsglass

 • Hallon och rödbeta i en tårta?

  Rårivna rödbetor passar som hallonet i handen och hallon vet vi ju redan smakar ljuvligt i en tårta. Den här gräddbakelsen passar utmärkt vilken dag på året som helst.

  Skördetårta med rödbetor, hallon och valnötter

 • Turboglassen

  Om glassuget blir så starkt att du inte kan vänta med att göra egen i glassmaskin eller köpa en i affären kan du vispa ihop den här goda med hallon och avokado.

  Snabb glass med avokado, mango och hallon

 • Hallonsemifreddo, ja tack!

  Den här löjligt krämiga desserten är kanske sommarens ljuvligaste efterrätt. Smaka på det här: hallonsemifreddo med earl grey och pistachnötter.

  Hallonsemifreddo med earl grey och pistach

 • Sommardryckens heliga hallongraal

  Här snackar vi sommar på glas! Saftig vattenmelon, söta hallon, flädersaft och lime… Den som vill adderar en näve gojibär för en mer komplex smak och spännande tugg.

  Melonjuice med hallon och fläder

 • Hallon och lakrits a match made in heaven

  Den här kombon gillar varandra i en marmelad och den passar utmärkt till smakrika hårdostar. Testa, du kommer inte ångra dig.

  Hallonmarmelad med lakrits