Tjusigt skare va!

Dekorera drinken

Även om man är ett litet sällskap kan det vara trevligt med extra fina drinkar. Här kommer några superenkla tips som gör att fredagsdrinken hemma känns lite lyxigare.
Tips: Här hittar du alla våra alkoholfria drinkar.

Dekorationstips till drinken

 • Ätbara blommor

  Ätbara blommor

  Ett enkelt sätt att göra drinken tjusig på nolltid är att dekorera med blomster. Viol, pensé och syren är alla säkra kort, och här gäller det att vara säker på att blommorna verkligen är ätbara, annars blir det lätt dålig stämning.

 • Sockra kanten

  Sockra kanten

  En gammal beprövad klassiker är att sockra kanten på drinken. Både trevligt för looken och känslan. Häll upp socker på en tallrik. Addera en droppe karamellfärg om du vill ha färgat socker. Gnid lite citron längs kanten på glaset (så fäster sockret bra) och doppa sedan glaset i sockret. Klart!

 • Exotiska frukter

  Exotiska frukter

  Eller ja, frukter av alla de slag funkar alldeles utmärkt. Och bär, grönsaker, örter... Här är det bara fantasin som sätter gränser. Snyggt blir det alltid, och alltid angenämt med lite tuggmotstånd.

 • Fyllda isbitar

  Fyllda isbitar

  En härlig överraskning när man kikar ner i drinken är roliga isbitar. Fyll isbitarna med ätbara blommor, bär eller frukter. En annat ishack är att skära frukt i bitar och frysa in, så blir själva frukten isbiten. Passar bra med bland annat vattenmelon och kiwi.

 • En piggelin piggar alltid upp

  En piggelin piggar alltid upp

  Enkelt men ack så somrigt och trevligt! En piggelin i drinken piggar alltid upp. Gott att ha i ett enkelt glas kallt vitt vin, men även ett roligt och populärt inslag i alkoholfria drinkar. Speciellt hos barnen!

Artiklar (1452)

Trendigt och hälsosamt

Alkoholfria drycker

Du som vill skåla i alkoholfritt – se våra goda och nyttiga alkoholfria drycker.

Nyårsskål utan alkohol

Nyårsskål utan alkohol

Alkoholfria drycker och drinktips till såväl nyårsmeny som till nyårsfest.

Gott i glaset

Vinterdrinkar

Vill du imponera på dina gäster? Bjud på riktigt goda vinterdrinkar! Vi har samlat både varma och kalla drinkar som passar perfekt att bjuda på i vinter! Vad sägs om Irish coffee eller white russian?