Quorngryta med curry och kokosmjölk
Låt denna mustiga quorngryta värma dig en kylig höstdag! Smakerna från bland annat curry, kokosmjölk, vitlök och chili gör grytan smakrik och intensiv. Servera grytan med mumsigt naanbröd och middagen är komplett!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
Ingredienser
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: läs innehållsdeklarationen på quornfärsen och byt ev till nötfärs och välj ris till.
Gör laktosfri: läs innehållsdeklarationen på quornfärsen och fonden.
Gör mjölkproteinfri: läs innehållsdeklarationen på quornfärsen och fonden.
Näringsberäkningen är inkl. ris.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt och riktigt gott!! Vi värmer tortillabröd penslade med vitlökssmör och har till. Supergott!
Sara
2024-01-13Lättlagat, gott
Gunilla
2021-10-05Väldigt goda smaker. Lite mer av allt och framförallt mer vätska så är den fulländad.
Andreas
2021-09-07