Hasselnötscrêpes

Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
0
Hasselnötscrêpes

Hasselnötscrêpes är en lockande dessert med ljuvliga smaker. Bre ut hasselnötsmassan på de nystekta pannkakorna, vik ihop och servera med grädde och ett glas kall mjölk!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Hasselnötscrêpes

Ingredienser

4 st
1 dl  vetemjöl
2 dl  mjölk
1   ägg
1 krm  salt
margarin att steka i
100 g  hasselnötsmassa
1 msk  mjölk
1 dl  mellangrädde

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjölet mot glutenfri mjölmix.
Gör mjölkfri: byt mjölken mot Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ och byt grädden mot mjölkfri gräddersättning, t ex från Beneviva eller Oatly Imat.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1390 KJ / 330 kCal
Fett21 g

Testa liknande recept

Ingefärscrêpes med chokladfyllning
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crêpes med kräftor och svamp
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannkakssmet
Betyg 3.8 av 5.
577 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxcrêpes med ruccolassallad
Betyg 2.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spenatcrêpes med skinka och svamp
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Böcklingrulle med sikrom
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga