Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Släng ner de sköljda algerna i stekpannan och stek dem i brynt smör tillsammans med lök. Vänd ner dill och babyspenat. Strö över pepparrot och garnera med kokta ägg och handskalade räkor.

Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
2   ägg
1   förp handskalade räkor (à 480 g)
1/2   rödlök
1/2   kruka dill
1 msk  riven färsk pepparrot
50 g  smör
100 g  glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
65 g  babyspenat
svartpeppar och ev salt

För alla

Fri från gluten. Rätten innehåller ägg
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1022 KJ / 244 kCal
Fett14 g
Salt2.9 g
Kolhydrater3 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Eldig räkcocotte med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkor med amerikansk cocktailsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torskfilé med pepparrotscréme och räkor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med skagenröra
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen potatissallad med räkor och sparris
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räk- och löktartar
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga