Eldig räkcocotte med pepparrot

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Eldig räkcocotte med pepparrot

Den här eldig räkcocotten kommer att bli en fröjd att duka fram och förtära på din grillmiddag. En optimal kombination bestående av lyxiga räkor, fänkål och äpple ackompanjeras med körvel, flingsalt och smör och toppas med het färskriven pepparrot.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Eldig räkcocotte med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
500 g  stora räkor med skal (helst storlek 50/70)
1/2   fänkål
1   äpple
2 msk  riven pepparrot
40 g  smör
1/2   kruka körvel
1 tsk  flingsalt
1 krm  vitpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: Byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Lax med pepparrotsstomp och fänkålsallad
Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Syrlig fänkålssallad med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt lax med äppelcrudité och kavringskrisp
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Torsk med pepparrot och stomp
Betyg 3.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inlagda grönsaker och svamp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga